Huolellinen kalmasiivous puhdistaa kohteen niin, että siellä voidaan aloittaa remontti ja omaiset pääsevät huoneistoon

Kalmasiivoukset ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Tehokas kalmasiivous asiantuntevasti

Kalmasiivous tehdään kalma-asuntoon, eli asuntoon, johon asukas on kuollut. Menehtymisen seurauksena asunnon pintoihin, irtaimistoon sekä rakenteisiin on saattanut syntyä vahinkoja, jotka vaativat erikoissiivousta, kuten materiaalien ja irtainten hävittämistä, desinfiointia ja hajunpoistoa. Usein vainaja on ehtinyt olla jo pidemmän aikaa asunnossa, minkä takia haju on voimistunut ja voinut jopa levitä naapuriin.

Kalmasiivoukset Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa sekä muu Uusimaa

TAF-Cleanin kalmasiivouksiin erikoistuneet ammattilaiset siivoavat kuolinasunnot kokeneesti ja tahdikkaasti tilanteen ja olosuhteet huomioon ottaen. Palvelemme kalmasiivouksissa Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla sekä tarvittaessa myös muualla Uudellamaalla.

Kalmasiivous voidaan aloittaa heti kun siihen on saatu lupa viranomaisilta

Kalmasiivous tehdään asuntoon sen jälkeen, kun vainaja on siirretty ja viranomaiset ovat antaneet luvan siivouksen toteuttamiseen. Mitä nopeammin kalmasiivous päästään aloittamaan, sen pienemmiksi jäävät yleensä myös vahingot. Kalmasiivouksen tavoitteena on palauttaa asunto sellaiseen kuntoon, että omaiset voivat tulla paikalle tai kohteessa voidaan aloittaa esimerkiksi remontti.

Kalmasiivouksen laajuuden tarve vaihtelee kohteen mukaan

Arvioimme siivoustarpeen aina kohteen vaatimusten ja tilaajan toiveiden mukaisesti ja puhdistamme asunnon huolellisesti. Erikoissiivouksessa otamme huomioon myös mikrobien aiheuttamat terveys- ja hajuhaitat. Kalmasiivoukseen voidaan sisällyttää kohteen mukaan tilojen raivaus, desinfiointi, hajunpoisto sekä vaurioituneiden materiaalien ja irtainten hävittäminen.

Hajunpoisto kalma-asunnossa

Kalma-asunnoissa on usein vastassa voimakas haju, joka on lähtöisin vainajasta. Haju tarttuu ja pinttyy herkästi niin tapettiin, kattoon, irtaimistoon ja kaikkeen muuhun asunnossa olevaan. Varsinkin kesällä haju voi levitä varsin nopeasti.

Kalmasiivouksen yhteydessä voidaan tehdä hajunpoisto esimerkiksi otsonoinnin avulla. Menetelmän avulla pinttynyt haju saadaan pois kiinteistön ja irtaimiston pinnoilta. Toisinaan haju on kuitenkin saattanut päästä pintaa syvemmälle, esimerkiksi silloin, jos kalmasiivousta ei ole päästy tekemään ajoissa. Tällaisissa tapauksissa perusteellisen puhdistuksen ja otsonoinnin lisäksi joudutaan myös purkamaan rakenteita, jotta hajuhaitat saadaan kokonaan poistettua.

Kalmasiivous tarvitsee ammattitaitoa

Kalmasiivous ei ole kuin mikä tahansa siivous. Se vaatii nopeaa toimintaa ja vankkaa ammattitaitoa, jotta asunto voidaan saada mahdollisimman hyvin takaisin asumiskäyttöön. Asuntoon ei kannata mennä itse siivoamaan, vaan se kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Hoidamme kalmasiivoukset nopeasti ja tahdikkaasti mutta hienovaraisesti.

Kerromme lisää työstämme sekä kokemuksistamme kalmasiivousta käsittelevässä Ilta-Sanomien artikkelissa.

Kiinnostuitko palveluistamme?

TAF-Clean siivoaa kalma-asunnot nopeasti ja tahdikkaasti

Jätä yhteydenottopyyntö