Otsonointi on tehokas menetelmä kiinteistön ja irtaimiston hajunpoistoon

Otsonointi ja hajunpoisto pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Asunnon otsonointi poistaa pinttyneen hajun

Otsonointi on hajun poistoon tarkoitettu menetelmä, jossa erilaisia pinttyneitä hajuja poistetaan kiinteistön pinnoilta sekä irtaimistosta hapettamalla. Ammattilaisten oikein toteuttamana asunnon otsonointi on erittäin tehokas ja turvallinen keino hajunpoistoon. Suurina pitoisuuksina otsonoinnilla voidaan poistaa kiinteistöistä myös erilaisia bakteereita. TAF-Clean toteuttaa otsonoinnit asuinhuoneistoihin ja muihin kiinteistöihin Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla sekä tarvittaessa myös muualla Uudellamaalla.

Hajunpoisto monenlaisiin kohteisiin

Otsonointi soveltuu monenlaisten hajuhaittojen poistamiseen. Sen avulla voimme poistaa tehokkaasti esimerkiksi viemäristä, tupakoinnista, kosteusvaurioista, eritteistä tai lemmikeistä aiheutuneita pinttyneitäkin hajuja. Tyypillisiä kohteita ovat myös esimerkiksi asukkaiden jäljiltä erittäin huonoon kuntoon jätetyt vuokra-asunnot sekä kalmakohteet. Hajunpoiston lisäksi tällaiset kohteet vaativat yleensä myös muuta erikoissiivousta, kuten desinfiointia.

Tupakanhajun poistaminen

Asunnossa sisällä tupakoiminen näkyy sekä pintojen värjääntymisenä että hajuhaittoina. Asunnon otsonointi on äärimmäisen tehokas keino tupakanhajun poistoon. TAF-Clean poistaa tupakanhajun ammattitaitoisesti kaikenlaisista kohteista erilaiset pintamateriaalit huomioiden. Asuntoihin, joissa on tupakoitu vuosia, asunnon otsonointi toimii tehokkaana työvaiheena, mutta usein näissä tapauksissa se ei pelkästään riitä, vaan hajunlähde eli nikotiinijäämät on poistettava. Tähän tarvitaan otsonoinnin lisäksi hajunpoistoaineita tai remontti. Tupakanhajun poiston lisäksi asunnossa voidaan joutua pesemään ja maalaamaan pintoja.

Onko asunnon otsonointi turvallista?

Ammattitaitoisesti toteutettuna, lyhytaikainen asunnon otsonointi on turvallinen tapa vahinkokohteiden hajunpoistoon. TAF-Cleanin hajunpoistoon koulutetut ammattilaiset toteuttavat otsonoinnin turvallisesti, erilaiset materiaalit, riittävän ilmanvaihdon ja oikean käyttöajan huomioon ottaen. Hajunpoiston aikana ja toimenpiteen jälkeisenä varoaikana otsonoitavassa kohteessa ei oleskella.

Mihin otsonointi soveltuu?

 • Tupakanhajun poistoon
 • Lemmikkikotien hajunpoistoon
 • Eläinten ja ihmisten eritteiden aiheuttamien hajujen poistoon
 • Viemäri- ja savuvahinkokohteiden hajunpoistoon
 • Kalma-asunnon hajunpoistoon
 • Ruuista aiheutuneen hajun poistoon
 • Sisäilmavaurioituneiden kohteiden hajunpoistoon
 • Homekohteiden hajunpoistoon
 • Kiinteistön pintojen hajunpoistoon
 • Irtaimiston ja tekstiilien hajunpoistoon
 • Rakenteisiin pinttyneen hajun poistoon
 • Kosteus- ja homevaurion vuoksi pilaantuneiden materiaalien puhdistamiseen
 • Kemiallisten hajujen poistoon

Ionisointi puhdistaa sisäilmaa

Ionisointi on otsonointia hellempi ja turvallisempi menetelmä. Ionisointilaitteet tuottavat happea sisältäviä ioneja, jotka puhdistavat sisäilmaa. Ilmassa olevat ionit vähentävät bakteerien, pölyn ja muiden ilman epäpuhtauksien määrää. Ionisoimalla voidaan myös poistaa hajuja, ja koska ionisointi tuottaa myös otsonia, monissa tapauksissa yhdistelmä toimii tehokkaammin kuin pelkkä otsonointi. Ionit puhdistavat tehokkaasti ilmaa, millä on sekä puhdistava mutta myös terveyttä edistävä vaikutus.

Koska ionisoinnissa syntyy otsonia, samassa tilassa ei saa ionisoidessa olla ihmisiä. Ionisointilaitetta voi teoriassa pitää päällä samaan aikaan, kun tiloissa oleskelee ihmisiä, mutta silloin ionisoinnin tulee olla hyvin pienellä teholla, jotta liikaa otsonia ei pääse syntymään. Tällöin ionisointi ei kuitenkaan ole kovin tehokasta, eli paras lopputulos saadaan aikaan, kun ionisointi toteutetaan kuten otsonointikin. Kerrostaloissa ionisoidessa otsonin leviämisriski toisiin asuntoihin on pienempi, koska otsonia on vähemmän.

Kiinnostuitko palveluistamme?

TAF-Clean otsonoi kiinteistöt nopeasti ja tahdikkaasti

Jätä yhteydenottopyyntö