Rakennussiivous on helppo ja luotettava tapa huolehtia rakennustyömaan puhtaanapidosta

Rakennussiivous pääkaupunkiseudulla

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Työmaapöly ja rakennusjäte hallintaan

Rakennussiivous ei ole vain suurien työmaiden juttu, vaan myös pienempien urakoiden aikana tulee huolehtia kunnollisesta rakennussiivouksesta. Me autamme pitämään pienemmät työmaat siisteinä läpi urakan aina loppusiivoukseen asti.

Rakennussiivous on turvallisen ja sujuvan rakentamisen sekä puhtaan ja terveellisen lopputuloksen edellytyksiä. TAF-Clean on rakennussiivouksen kokenut ammattilainen. Palvelemme rakennusliikkeitä korjaus- ja uudisrakennuskohteiden ylläpitosiivouksessa ja loppusiivouksessa pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla.

Rakennusaikainen rakennussiivous huolehtii hengitysilman puhtaudesta

Rakennustyömaan puhtaanapidosta huolehditaan niin purkutöiden ja rakentamisen aikana kuin kohteen valmistuttuakin. Työmaa-aikaisen rakennussiivouksen tavoitteena on puhdistaa rakentamisesta syntyvät epäpuhtaudet sekä ennaltaehkäistä osastointimenetelmän ja imuroinnin avulla rakentamisen aikana syntyvän pölyn aiheuttamat haitat kohteessa työskenteleville sekä sen loppukäyttäjille.

Rakennustyömaan puhtaanapito on edellytys sujuvalle työnteolle

Hienojakoisen pölyn lisäksi rakennusaikainen rakennussiivous on edellytys myös sujuvalle työnteolle. Kun lattiapinnat siivotaan tasaisin väliajoin ja pidetään vapaina, on työmaalla viihtyisämpää ja turvallisempaa työskennellä. Työvaiheesta toiseen siirtyminen sujuu nopeammin ja vaivattomammin, kun työmaan esteettömyydestä huolehditaan säännöllisesti.

Rakennustöiden päätyttyä kohteessa tehdään perusteellinen loppusiivous. Mitä paremmin pölynhallinta purku- ja rakennustöiden aikana on sujunut, sitä nopeampaa ja vaivattomampaa loppusiivouksen tekeminen on. Huolellisen loppusiivouksen jälkeen asiakkaat saavat käyttöönsä puhtaat ja turvalliset tilat, joissa on raikas sisäilma.

Happopesu poistaa rakentamisen aikana syntyneet maaliroiskeet ja lian

Rakennustyömailla syntyy pölyn ja lian lisäksi myös erilaisia maalijäämiä ja muita epäpuhtauksia, joiden siivoamiseen tarvitaan ammattitason puhdistusta. Korjausrakennuskohteissa voidaan tarvita järeämpiä keinoja pinttyneen lian, kuten ruosteen sekä tasoitteen poistoon. TAF-Cleanin happopesu tarjoaa tehokkaan ratkaisun kivipintojen puhdistukseen niin rakennustyömailla kuin muissakin kohteissa.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Pyydä TAF-Cleanin ammattilaiset paikalle, kun normaali siivous ei enää riitä

Jätä yhteydenottopyyntö