Säännöllinen peruspesu ja vahaus ylläpitää yhteisten tilojen viihtyisyyttä ja ennaltaehkäise kulumista

Peruspesu ja vahaus taloyhtiöille, yrityksille ja julkisiin tiloihin

HELSINKI, ESPOO, VANTAA & KOKO UUSIMAA

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Huolehdi, että rappukäytävien ja lattioiden peruspesu tulee hoidettua vähintään kerran vuodessa

Peruspesut ja vahaukset auttaa ylläpitämään taloyhtiön rappukäytävien, liiketilojen, toimistojen sekä aulatilojen ja muiden julkisten tilojen kuntoa ja viihtyisyyttä. Säännöllisesti huolletut lattiat, porraskäytävät ja portaikot kestävät paremmin kulutusta, ja niiden puhtaanapito peruspesujen välillä on helpompaa. TAF-Cleanilta tilaat korkealaatuisen peruspesun ja vahauksen kilpailukykyiseen hintaan Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla sekä muualla Uudellamaalla.

Peruspakettiin sisältyy lattioiden ja askelmien pesu sekä lattian vahaus

Ammattitaidolla toteutetut peruspesut ja vahaukset ennaltaehkäisevät pinttyneemmän lian syntymistä sekä lattioiden naarmuuntumista. Ylläpitosiivous helpottuu ja lattiapinnat säilyvät kauniina ja ehjinä pidempään. TAF-Cleanilla peruspakettiin sisältyy aina sekä lattioiden että askelmien pesu, vanhan vahan poisto sekä uudelleenvahaus. Teemme peruspesuja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudenmaan alueella.

Peruspesujen lisäpalveluina ikkunanpesu, yläpölyjen puhdistus ja seinäpintojen pesu

Lattiapintojen peruspesun lisäksi myös muut pinnat kaipaavat tasaisin väliajoin perusteellisempaa puhdistusta. Likaa ja pölyä kertyy myös paikkoihin, joissa emme sitä välttämättä näe, vaikka se vaikuttaa yleiseen viihtyvyyteen. Esimerkiksi kattovalaisinten pinnoille ja ilmanvaihtoventtiileihin kertyvä pöly vaikuttaa sisäilman laatuun.

Peruspesun ja vahauksen lisäksi tarjoammekin myös kattavat lisäpalvelut, jotka räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan. Lattioiden peruspesun yhteydessä voimme halutessasi pestä myös seinät ja ikkunat sekä poistaa pinnoille kertyneet yläpölyt. Lattioiden peruspesu, vahaus ja muut palvelut saatavilla Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi myös muualla Uudellamaalla.

Peruspesu on hoidettava huolella ja säännöllisesti

Lattioiden peruspesu ja vahaus ovat olennainen osa kiinteistön kunnossapitoa. Peruspesu tulisi teettää kohteesta riippuen vähintään 1–2 kertaa vuodessa. Jos peruspesu ja vahaus laiminlyödään tarpeeksi pitkään, alkaa seuraukset olla jo näkyviä. Esimerkiksi kiviportaikot alkavat tummeta tai kellertyä, jos niitä ei hoideta asianmukaisesti. Yleisimpiä virheitä, mitä peruspesuun ja vahaukseen liittyy ovat vahan huolimaton poistaminen tai poistamatta jättäminen sekä lattiamateriaalille vääränlaisen hoidon tekeminen.

Peruspesu ja vahaus onkin hyvä tehdä laadukkaasti. Palveluntarjoajaa valitessa tulee kiinnittää huomiota sen laatuun. Tarjoamme peruspesu- ja vahauspalvelut laatu edellä. Kartoitamme tarkkaan kohteen tilan ja valitsemme oikean pesutavan sen mukaan.

Sisäilman laatu paranee, kun yläpölyt puhdistetaan säännöllisesti

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tilaa ammattitaitoinen peruspesu ja vahaus taloyhtiöön, toimistoon tai julkisiin tiloihin

Jätä yhteydenottopyyntö