Yläpölyjen säännöllinen puhdistus   parantaa sisäilman laatua

Yläpölyjen poisto taloyhtiöissä, liiketiloissa ja toimistoissa

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Toimistot, liiketilat ja muut toimitilat pölyttömiksi pääkaupunkiseudulla

Yläpölyjen poisto on olennainen osa niin taloyhtiön kuin yritysten yhteisten tilojen siisteyden ja puhtauden ylläpitämistä. Yläpölyjen puhdistus ei kuitenkaan kuulu normaaliin ylläpitosiivoukseen esimerkiksi toimistoissa tai myymälöissä ja siksi se tuppaa usein unohtumaan kokonaan. TAF-Clean puhdistaa yläpölyt nopeasti ja tehokkaasti Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla sekä tarvittaessa muualla Uudellamaalla.

Yläpölyjen poisto on tärkeä osa siivousta

Yläpöly on korkeille pinnoille, kuten esimerkiksi kattovalaisinten, korkeiden kaappien ja hyllyjen sekä ilmastointiputkien päälle kertynyttä pölyä. Vaikeasti puhdistettaville pinnoille kertyvät yläpölyt puhdistetaan usein aivan liian harvoin tai pahimmassa tapauksessa unohdetaan puhdistaa kokonaan. Vaikka yläpölyt eivät olekaan näkyvillä, ne vaikuttavat merkittävästi ympäristön viihtyisyyteen, turvallisuuteen ja terveellisyyteen.

Yläpölyt tulisi kohteesta riippuen puhdistaa vähintään kerran vuodessa

Yläpölyn poisto tulisi suorittaa kohteesta ja käyttötarkoituksesta riippuen vähintään kerran vuodessa. Kohteissa, joissa pölyä kertyy muutenkin tavallista nopeammin, tulisi myös yläpölyt puhdistaa useammin. Esimerkiksi vaatekaupoissa ja muissa kohteissa, joissa käsitellään erilaisia tekstiilejä, pölyä pääsee kertymään nopeasti ja tällaisissa kohteissa yläpölyjen puhdistus olisikin hyvä teettää useammin kuin kerran vuodessa. 

Yläpölyt vaikuttavat sisäilman laatuun ja paloturvallisuuteen

Yläpölyn kertyminen vaikuttaa sisäilman laatuun ja siksi se onkin myös terveysriski. Pöly voi aiheuttaa erilaisia allergisia oireita ja vaikuttaa tällä tavoin huomattavasti tiloissa oleskelevien viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Sähkölaitteiden ja johtojen päälle kertynyt pöly on myös merkittävä paloturvallisuusriski.

Yläpölyjen puhdistus turvallisesti ja nopeasti kaikkiin kohteisiin

Me TAF-Cleanilla puhdistamme yläpölyt ammattitaidolla kaikenlaisista kohteista. Kohteitamme ovat laidasta laitaan erilaiset toimistot, myymälät ja muut liiketilat, tuotantotilat sekä taloyhtiöiden yhteiset tilat. Kohteen korkeudesta riippuen yläpölyt puhdistetaan joko maasta käsin varren avulla, tikkaiden avulla tai henkilönostimella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

TAF-Clean poistaa yläpölyt haastavistakin kohteista nopeasti ja turvallisesti

Jätä yhteydenottopyyntö