Lattioihin pinttynyt lika ja painaumat voidaan poistaa kevyesti hiomalla

Lattian kevythionta pääkaupunkiseudulla sekä muualla Uudellamaalla

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Lattiapintojen puhdistaminen ja uudistaminen kevyellä hionnalla

TAF-Cleanin kevythionta on erinomainen menetelmä julkisten tilojen, toimistojen ja muiden toimitilojen lattiapintojen puhdistukseen. Tehokas mutta hellävarainen kevythionta poistaa pintanaarmut, irtaimistosta aiheutuneet jäljet sekä pinttyneen lian nopeasti. Kevythionta voidaan toteuttaa myös ilman nestettä, jolloin ei tarvitse odottaa kuivumisaikoja tai pelätä liukastumisriskiä.

Lattioihin pinttynyt lika pois

Vanha ja pinttynyt lattiapinta voidaan kevythionnan ansiosta raikastaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Menetelmän avulla voidaan lisätä vanhan lattian käyttöikää huomattavasti ja välttää kallis ja mittava lattiaremontti. Kevythionta voidaan tehdä useimmille lattiamateriaalille, ja monikäyttöisyytensä ansiosta se soveltuukin erinomaisesti erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Kevyesti hiottu, puhdas lattiapinta vaikuttaa koko tilan yleisilmeeseen ja on helppo pitää puhtaana myös jatkossa.

Naarmuuntuneen lattian kevythionta

Kevythionnalla voidaan pinttyneen lian lisäksi poistaa myös lattian pintakerrokseen muodostuneista kulumia, naarmuja ja painaumia. Tyypillisiä kohteitamme ovatkin esimerkiksi toimisto- ja myymälätilat, joissa vanhojen myymälähyllyjen tai painavien toimistokalusteiden alta paljastuu naarmuuntunut lattia. Kevythionnalla lattian ilmettä voidaan parantaa nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kiinnostuitko palveluistamme?

TAF-Clean siivoaa kalma-asunnot nopeasti ja tahdikkaasti

Jätä yhteydenottopyyntö