Ylläpidä liukuportaiden kuntoa säännöllisellä puhdistuksella

Liukuportaiden puhdistus pääkaupunkiseudulla sekä muualla Uudellamaalla

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Liukuportaiden puhtaus vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen ja portaiden toimintaan

Kauppakeskusten, liiketilojen ja muiden julkisten tilojen liukuportaat ovat päivittäin kovassa käytössä. Niihin kertyy nopeasti hiekkaa, pölyä ja muuta likaa, jotka voivat heikentää portaiden kuntoa. Siivottomat ja toimimattomat liukuportaat vaikuttavat myös asiakkaiden viihtyvyyteen, ja siksi portaiden puhtaudesta tulisi huolehtia säännöllisesti.

Liukuportaiden puhdistus Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa sekä muu Uusimaa

TAF-Clean on liukuportaiden puhdistukseen ja pesuun erikoistunut yritys. Puhdistamme kauppakeskusten ja muiden tilojen liukuportaat ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja turvallisesti. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla sekä tarvittaessa myös muualla Uudellamaalla.

Tehokas ja turvallinen liukuportaiden puhdistus

Säännöllinen puhdistaminen on edellytys liukuportaiden toiminnalle ja turvallisuudelle. Kun liukuportaat puhdistetaan tasaisin väliajoin perusteellisemmin, ne säilyvät ehjinä ja toimintavarmoina pidempään. TAF-Cleanilla liukuportaiden puhdistukseen sisältyy kaikkien pintojen huolellinen puhdistus askelmista kaiteisiin ja käsijohteisiin.

Ulko- ja sisätiloissa olevien liukuportaiden pesu

Liukuportaiden puhdistusväli määrittyy aina kohteen ja käyttöasteen mukaan. Ulkona juna-asemalla sijaitsevat liukuportaat likaantuvat luonnollisesti sisätiloissa sijaitsevia rullaportaita nopeammin. Vilkkaassa kauppakeskuksessa sijaitsevat liukuportaat on niin ikään puhdistettava useammin kuin vähemmälle käytölle jäävät portaat. Me TAF-Cleanilla puhdistamme liukuportaat tarpeen mukaan joko kertakäyntinä tai sopimuksen mukaan säännöllisin väliajoin.

Kiinnostuitko palveluistamme?

TAF-Clean puhdistaa liukuportaat tehokkaasti ja hellävaraisesti

Jätä yhteydenottopyyntö